We zijn bezig Bits to go op te bouwen. Bits to go, voorheen Hobbysite, wordt een site over hobby’s waarbij Arduino’s en Raspberry’s de hoofdrol gaan spelen met de programeertalen Python en Arduino – C. We zijn gek op nieuwe dingen en proberen dit graag uit.

Voor nu geldt dat we zoals gezegd de server aan het opbouwen zijn. Hiervoor is een eerste vereiste dat je een vast ip – adres hebt. Dan een verse Raspberry, want daarop is het geheel opgebouwd. Een lichtgewicht server is wel een vereiste (NGINX) en samen met MariaDB en PHP vormt dit een prima basis voor WordPress. Oja, nog even een .nl domeinnaam erbij verzinnen en dit bij je provider laten doorverwijzen naar je eigen ip – adres. Nu nog even een gratis ssl – certificaat scoren en je hebt het helemaal voor elkaar en doet niet onder voor welke andere veilige website dan ook, dus met zo’n slotje ervoor. Bloggen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *